Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Miniloengud maksiprobleemidest" by Leszek Kolakowski " eBook PDF Kindle ePub Free

Miniloengud maksiprobleemidest

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Miniloengud maksiprobleemidest
  • Author : Leszek Kolakowski
  • Release Date : January 25, 2007
  • Genre: Philosophy,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1791 KB

Description

“KĂ€sitlus on elegantne ja lihtkodanikule arusaadav. Piltlikult öeldes: pakutakse peotĂ€is pĂ€hkleid. KĂ”va koor on kĂ”rvaldatud. Ei ole vaja murda hambaid sisu kĂ€ttesaamiseks. Teemade tummised tuumad on kenasti kandikul. MĂ”lgutatakse mĂ”tteid vĂ€givallast ja vabadusest ja vĂ”lgadest, matustest ja maskidest, kuulsusest ja kadedusest ja kĂ”rgeimast karistusmÀÀrast.”

Toomas Paul, Eesti PĂ€evaleht, 10.08.2007


“Leszek KoƂakowski on legendaarne filosoof ja mĂ”tteloolane – loetud, auhinnatud, ĂŒhtaegu sĂŒgavamĂ”tteline ja vaimukas. /.../ Filosoof demonstreerib hiilgavalt oma kasuistlikku oskust argumenteerida “ĂŒhelt poolt-teiselt poolt”, lasta ÀÀrmuslikel positsioonidel teineteist tĂŒhistada, et siis ilmuda vĂ€lja omaenda keskteega. /.../ Kellele vĂ”iks “Miniloenguid” esmajoones soovitada? KĂ”igepealt inimesele, kellele meeldib (kaasa) mĂ”telda, aga kellel filosoofiasse sĂŒvitsi puurimiseks huvi ega aega ei ole – see tĂ€hendab enamikule tĂ€iskasvanud inimestest. Samuti sobiks see raamat vĂ€ga hĂ€sti algajatele, keda need vĂ€ikesed esseed vĂ”iksid juhatada filosoofia uksest sisse.”

MĂ€rt VĂ€ljataga, Sirp, 28.09.2007


“Esseistlikud lood on konkreetse alguse ja lĂ”puga, nendest arusaamine ei tohiks probleeme valmistada lugejale, keda huvitab maailm ja selle kĂ”ige erinevamate nĂ€htuste laiemasse konteksti panemine.

Lugeda saab seda vĂ€hemalt kahel moel: nagu kĂ€siraamatut, kus kenasti argumenteeritud tees-antitees-sĂŒntees lĂ€henemisega antakse vastuseid paljudele muidu nii hĂ”lmamatutele kĂŒsimustele, nagu kellele on vaja vaenlasi, kas Ă”iglust ikka on maa peal, mida arvata mitte midagi tegemisest, kuidas igavust mÀÀratleda, kas kadedus vĂ”i vĂ”im mĂ€ngivad elus pĂ”hirolle, mida arvata reisimisest, vabadusest, kuulsusest, vĂ”rdsusest, valetamisest.

Samas saab teost lugeda ka kriitiliselt: kasutada seda kompaktse platvormina, kust omaenese kĂŒsimistega ise edasi minna.”

Margit TĂ”nson, “Eesti Ekspress” 15.11.2007


Ebook Download "Miniloengud maksiprobleemidest" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "(DOWNLOAD) "Miniloengud maksiprobleemidest" by Leszek Kolakowski " eBook PDF Kindle ePub Free"